Ne propusti priliku! Osiguraj svoje mjesto već danas!!

Online Konferencija - 3 DANA

3+3 sistem za SREĆU

Svaki video traje otprilike 90 minuta - 3 VIDEA - za 3 DANA

Konferenciju možete pogledati i u jednom danu, međutim naša preporuka je da si je rasporedite na 3 dana onda kad to vama najbolje odgovara.

 

Sistem 3+3 obuhvaća tri osnovna životna polja: LJUBAV,ZDRAVLJE I NOVAC i tri potpolja koja su temeljni preduvjet za kvalitetu osnovnih životnih polja
Na svim životnim poljima potreban je kontinuiran rad i pronalazak “vlastitog” načina rasta i razvoja. Sve naučeno bez primjene stvara frustraciju, a sve naučeno i primjenjeno dovodi do mudrosti.
Kako tu mudrost upotrijebiti kroz sistem 3+3 saznajte na konferenciji.

U tome će vam pomoći Siniša i Kristina

Video Poster Image
KUPI SVOJU ULAZNICU SADA

Povedite prijatelja i umjesto €198,00 platite €149,00

Neka vam prijatelj bude podrška - budite zajedno na konferenciji

Imate prijatelja s kojim želite raditi zajedno tako da budete podrška jedan drugome i napredujete zajedno na svim životnim poljima?
TADA JE OVO PRILIKA ZA VAS!
Cijena za 2 prijatelja - €149,00

KUPI MJESTO ZA SEBE I PRIJATELJA OVDJE

Što ćete naučiti na ovoj konferenciji i koja ćete rješenja pronaći:

Placeholder Image

LJUBAV

...mnogi imaju izazova u partnerskim odnosima,nazivajući ljubavlju ono što ljubav nije.

Kako prepoznati prepreke i preuzeti odgovornost za kreiranje čarobnog partnerskog odnosa, saznajte na konferenciji 3+3 sistem za sreću

Placeholder Image

NOVAC

Novac je važan aspekt života suvremenog čovjeka. Pa opet, pridaje mu se snaga veća nego što je on istinski ima. Kada naučimo da novac doživljavamo kao simbol kreativne energije koja je praktično ekstenzija onoga što je u nama mnogo bolje ćemo razumjeti svoj odnos sa novcem i shvatiti ćemo da ga u našem iskustvu ima onoliko koliko možemo da ga prihvatimo. Ako nam nedostaje, ako želimo da ga imamo više, naš zadatak je da proširimo svoje unutrašnje kapacitete i da ga mnogo bolje razumijemo kako bismo mu poželjeli dobrodošlicu. Novac sam po sebi nema značenje. Značenje mu dajemo mi na osnovu svojih iskustava koje smo sa njim imali. Novac ne treba da upravlja našim životom niti treba da sam sebi bude svrha. On je dio našeg iskustva i važno je da je podjednako zastupljen kao i svi ostali segmenti. Energija novca mora nesmetano da teče kako bi dala punoću životu, baš kao ljubav, baš kao i zdravlje.

Placeholder Image

ZDRAVLJE

Naše tijelo nosi informacije o našim misaono emocionalnim stavovima. Često imamo utisak da se bol ili bolest pojavila sama od sebe, međutim naše tijelo je jedan savršen sistem koji neprestano komunicira s nama. Bolest je signal našeg tijela da po pitanju nekih stvari ne sledimo svoju energiju i ne radimo u skladu sa sobom i sa onim što osjećamo. Te poruke, ti signali, u početku mogu da budu u formi umora, iscrpljenosti, nelagode. Ako pravovremeno na to odreagiramo imamo šansu da lako pobijedimo tu prepreku. Međutim, ako idemo dalje usprkos ovim signalima velika je vjerovatnost da ćemo sve više biti van balansa i da će se nelagoda pretvoriti u nešto mnogo veće, u bolest koja će sve više biti prisutna u našem iskustvu. Svaka nelagoda, svaka bolest, svaka neprijatnost u našem tijelu ima svoje značenje i veoma jasnu poruku. Ako želimo da živimo zdravo, da naše tijelo bude u dobroj formi, da imamo energije, da se lako i slobodno krećemo kroz život, potrebno je da naučimo kako da razumijevamo poruke koje nam naše tijelo šalje. U ovom danu naše konferencije učiti ćemo kako da poboljšamo svoje zdravlje i kako da poruke koje dobivamo od svojeg tijela iskoristimo kao alat za promjenu.

TRENERI-PREDAVAČI:

Siniša Ubović

Siniša je glumac, pisac i međunarodno priznati  trener osobnog razvoja.Vodeća je osoba na polju motivacije, suvremenog liderstva i primjenjene  duhovnosti. Iza sebe ima dvadeset godina dugu glumačku karijeru. Autor je sedam knjiga od kojih su gotovo sve automatski postale bestseleri. Kao netko tko svemu pristupa temeljno, usavršavao se na gotovo svim kontinentima, učeći od najistaknutijih imena i najpriznatijih stručnjaka, ma koje polje da je u pitanju.

Više od 20.000 ljudi prisustvovalo je njegovim predavanjima, radionicama, treninzima i seminarima u posljednjih  nekoliko godina. Njegova učenja pomažu ljudima da otkriju i primjene  puni potencijal vlastitih snaga na putu osobnog napretka u oblasti karijere, ljubavi, financija međuljudskih odnosa, zdravlja…

Danas je jedan od 12 trenera na svijetu koji imaju licencu da educiraju i druge trenere.

Siniša je danas izuzetno cijenjen  i poštovan i od strane velikih kompanija, te je u posljednjih  nekoliko godina svoja znanja i vještine dijelio sa firmama poput Microsoft-a, DM-a i Uni Credit banke.

Placeholder Image
Placeholder Image

Kristina Bulešić

Iz milja nazvana žena Inspiracija, motivacijska govornica i stručnjakinja iz polja osobnog i poslovnog razvoja, koja je učenica najvećih svjetskih učitelja ( kao što su Bob Proctor, Louise l. Hay , DC Cordova, Mary Morrissey i dr.)

 

Autorica hrvatskog bestsellera “10 DANA…putovanje koje mijenja život", knjige koja je u dopunjenom i izmijenjenom izdanju bestseller i na američkom tržištu, u izdavaštvu Balboa Press/Hay House, a u online izdanju dostupna i za cijeli svijet!! Naziv: 10 DAYS..a Heart Opening Journey.

 

Heal Your Life trenerica po filozofiji Louise L.Hay, osnivačica i predsjednica Udruge Inspiracije, Ho’oponopono practitioner, sretna majka jedanaestogodišnje djevojčice. Osoba koja je za zdravstvene izazove, financijski krah i razvod preuzela 100%odgovornost i pretvorila ih u najveći blagoslov. Danas živi svoje Snove!!! Osoba koja uči od najboljih svjetskih učitelja i to znanje prenosi dalje!! Osoba koja će vas motivirati da povjerujete u izjavu: sve, al baš sve je moguće!!!!

 

U kompanijama i jedinicama lokalne i regionalne samouprave predaje komunikacijske i liderske vještine, te međuljudske odnose i timski rad. Sve to kroz transformacijski proces emocionalne vibracijske skale. Inspirira i motivira druge da pronađu svoju strast i budu ono tko jesu.

Preporučujemo da odvojite po 90 min svaki dan - 3 DANA

KUPI SVOJU ULAZNICU SADA

Povedite prijatelja i umjesto €198,00 platite €149,00

Neka vam prijatelj bude podrška - budite zajedno na konferenciji

Imate prijatelja s kojim želite raditi zajedno tako da budete podrška jedan drugome i napredujete zajedno na svim životnim poljima?
TADA JE OVO PRILIKA ZA VAS!
Cijena za 2 prijatelja - €149,00

KUPI MJESTO ZA SEBE I PRIJATELJA OVDJE

GDJE SE ODRŽAVA:

Online putem linka kojeg ćete dobiti emailom

Powered by Kajabi