Blog

Sloboda

Uncategorized May 04, 2020

Boraveći nekoliko dana na godišnjem odmoru u prekrasnom ambijentu, na divnoj lokaciji, s ispunjenim svim „vanjskim“ uvjetima da odmor bude pravi užitak, osvijestila sam bitnu prepreku kojom sam si prvih dva dana užitak pretvorila u „mučenje“.
Tada sam u jednom trenutku zastala, uzela olovku i papir i upitala se: „Što moja Duša želi?“ Odgovor je glasio: „Uživati!!!“ A što za mene u ovom trenutku znači uživanje? Naglašavam „u ovom“, jer već u sljedećem imam pravo mijenjati!
Odgovor glasi: biti bez misli, slobodna, stišati um i uživati u sadašnjem trenutku, svjesno disati, dozvoliti sebi da čujem svoju Dušu, osjetiti mir i zahvalnost, radost postojanja, veličinu i ljepotu Svemira. Srce mi se otvorilo i zatreperilo na riječi sloboda, slobodna…
Vjerujući da će se mnogi prepoznati u tome, rado ću to podijeliti s vama, dragi moji čitatelji.
Moja je preporuka da nakon...

Nastavi Čitati...

Ho'oponopono

HO'OPONOPONO je drevna havajska metoda rješavanja „problema“.

Kada „čistimo“ ( sa alatima Ho'oponopona) stare Programe, kada izađemo iz ograničavajućih obrazaca i oslobađamo se uvjerenja, dobijamo prostor da djelujemo iz Inspiracije, dajemo dozvolu da poruka stigne iz Inspiracije. Čisteći, mi ne znamo koji je Program „otpao“, al to i nije važno, jer otpada onaj koji je sad na redu.

Ho'oponopono je zaista najlakši način. Danas to znam. Iako mi se na početku činio kompliciranim, upravo zbog svoje jednostavnosti. I zato, jer treba biti ustrajan u primjeni njegovih alata. I zato, jer um stalno hoće neke odgovore, traži objašnjenja..a ovdje gotovo da ih nema.

Koristeći Ho'oponopono alate mi tražimo, a Univerzum uvijek odgovara, primamo čudesne darove. Ali se moramo odvojiti od rezultata. A za mene je to bila nemoguća misija. A onda sam u jednom trenutku jednostavno shvatila da čisteći dolazim sve bliže u svoje izvorno stanje, a to...

Nastavi Čitati...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.