Ne propusti priliku! Osiguraj svoje mjesto već danas!!

MOTIVACIJSKI SEMINAR: 

Osobni i poslovni uspjeh

ČAROBNA 2020.

Ako ste spremni da svoj život podignete na jedan potpuno novi nivo, na osobnom i poslovnom planu, ovaj je seminar idealan za vas. Biti dio ovog fantastičnog iskustva, pokrenuti će u vama novu snagu, ispuniti pozitivnom energijom, motivirati na donošenje novih odluka i osvijestiti talente za  koje još uvijek niste znali da postoje.

Inspirirati ćemo vas da: ostvarite vrhunske rezultate, zavolite sebe, postanete prijatelj s novcem, naučite motivirati svoje kolege, timove na poslu, budete fokusiraniji na ostvarenje svojih ciljeva i namjera i nikada ne odustanete od svojih Snova.

 

KREIRATI ĆEMO ZAJEDNO VAŠU NOVU PRIČU.

Video Poster Image

TEME:


LJUBAV PREMA SEBI

ravnoteža pet razina,  fižičke, emotivne, mentalne, duhovne i energetske. I TIMSKI RAD

FINANCIJSKA SLOBODA

ODNOS s NOVCEM, kroz koji dobijate financijski KOD za povećanje efikasnosti na osobnom i poslovnom planu

PARTNERSKI ODNOSI

kvaliteta, kvantiteta, ravnoteža, rastanci, sastanci. Govorimo o osobnim i poslovnim partnerskim odnosima.

Prvi put u 2020-toj imate priliku sudjelovati na vrhunskom motivacijskom seminaru

OSOBNI I POSLOVNI USPJEH – ČAROBNA 2020.

 

Seminar organiziraju Kristina Bulešić, motivacijska govornica i stručnjakinja iz polja osobnog i poslovnog razvoja, koja je učenica najvećih svjetskih učitelja ( kao što su Bob Proctor, Louise l. Hay , DC Cordova, Mary Morrissey i dr.) i Udruga Inspiracija.

 

29.02.2020.-DAN NEVJEROJATNOG ISKUSTVA, NOVIH ZNANJA I NOVIH ODLUKA.

KUPI SVOJU ULAZNICU SADA

TRENERI-PREDAVAČI:

Siniša Ubović

Siniša je glumac, pisac i međunarodno priznati  trener osobnog razvoja.Vodeća je osoba na polju motivacije, suvremenog liderstva i primjenjene  duhovnosti. Iza sebe ima dvadeset godina dugu glumačku karijeru. Autor je sedam knjiga od kojih su gotovo sve automatski postale bestseleri. Kao netko tko svemu pristupa temeljno, usavršavao se na gotovo svim kontinentima, učeći od najistaknutijih imena i najpriznatijih stručnjaka, ma koje polje da je u pitanju.

Više od 20.000 ljudi prisustvovalo je njegovim predavanjima, radionicama, treninzima i seminarima u posljednjih  nekoliko godina. Njegova učenja pomažu ljudima da otkriju i primjene  puni potencijal vlastitih snaga na putu osobnog napretka u oblasti karijere, ljubavi, financija međuljudskih odnosa, zdravlja…

Danas je jedan od 12 trenera na svijetu koji imaju licencu da educiraju i druge trenere.

Siniša je danas izuzetno cijenjen  i poštovan i od strane velikih kompanija, te je u posljednjih  nekoliko godina svoja znanja i vještine dijelio sa firmama poput Microsoft-a, DM-a i Uni Credit banke.

Placeholder Image
Placeholder Image

Kristina Bulešić

Motivacijska je govornica sa više od 15 godina iskustva u javnom djelovanju, pokretačica mnogobrojnih projekata u lokalnoj zajednici,najprije u civilnom sektoru, a onda kao članica Poglavarstva (2004-2008.) u javnom sektoru... zagovornica filantropije, Upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istarske županije (2006-2014.).

Autorica hrvatskog bestsellera “10 DANA…putovanje koje mijenja život", knjige koja je u dopunjenom i izmijenjenom izdanju bestseller i na američkom tržištu, u izdavaštvu Balboa Press/Hay House, a u online izdanju dostupna i za cijeli svijet!! Naziv: 10 DAYS..a Heart Opening Journey.

 

Life coach, Heal Your Life trenerica po filozofiji Louise L.Hay, osnivačica i predsjednica Udruge Inspiracije, Ho’oponopono practitioner,

sretna majka jedanaestogodišnje djevojčice.

Osoba koja je za zdravstvene izazove, financijski krah i razvod preuzela 100%odgovornost i pretvorila ih u najveći blagoslov.

Danas živi svoje Snove!!!

Osoba koja uči od najboljih svjetskih učitelja i to znanje prenosi dalje!!

Osoba koja će vas motivirati da povjerujete u izjavu: sve, al baš sve je moguće!!!!

U kompanijama i jedinicama lokalne i regionalne samouprave predaje komunikacijske i liderske vještine, te međuljudske odnose i timski rad. Sve to kroz transformacijski proces emocionalne vibracijske skale.

Inspirira i motivira druge da pronađu svoju strast i budu ono tko jesu. Završila i svjetski poznatu edukaciju u San Diegu Money@You, koju su od poznatih završili: Anthony Robbins, Jack Canfield, Robert Kiyosaki, Mabel Katz i mnogi drugi.

TRAJANJE: 10.00-18.00 h

• 10.00-10.30  REGISTRACIJA

• 10.30-12.00  LJUBAV PREMA SEBI I TIMSKI RAD 

• 12.00-12.15  COFFE BREAK

• 12.15-14.00  FINANCIJSKA SLOBODA

• 14.00-15.15.  RUČAK

• 15.15.-16.30 PARTNERSKI ODNOSI ( osobni i poslovni)

• 16.30-16.45 COFFE BREAK

• 16.45-18.00  ČAROLIJA/VIZIJA/NOVA PRIČA (umjesto zaključka)

KOTIZACIJA: 150,0 €

 

KUPI SVOJU ULAZNICU SADA

GDJE:

Medulin - Istra - Hrvatska

Hotel Park Plaza Belvedere,

Osipovica 33

Powered by Kajabi