Christine Bulesic

Moguće je. I Točka.

Kristina Bulešić, iz milja nazvana žena Inspiracija, motivacijska govornica i stručnjakinja iz polja osobnog i poslovnog razvoja, koja je učenica najvećih svjetskih učitelja ( kao što su Bob Proctor, Louise l. Hay , DC Cordova, Mary Morrissey i dr.)

 

Autorica hrvatskog bestsellera “10 DANA…putovanje koje mijenja život", knjige koja je u dopunjenom i izmijenjenom izdanju bestseller i na američkom tržištu, u izdavaštvu Balboa Press/Hay House, a u online izdanju dostupna i za cijeli svijet!! Naziv: 10 DAYS..a Heart Opening Journey.

 

Heal Your Life trenerica po filozofiji Louise L.Hay, osnivačica i predsjednica Udruge Inspiracije, Ho’oponopono practitioner, sretna majka jedanaestogodišnje djevojčice. Osoba koja je za zdravstvene izazove, financijski krah i razvod preuzela 100%odgovornost i pretvorila ih u najveći blagoslov. Danas živi svoje Snove!!! Osoba koja uči od najboljih svjetskih učitelja i to znanje prenosi dalje!! Osoba koja će vas motivirati da povjerujete u izjavu: sve, al baš sve je moguće!!!!

 

U kompanijama i jedinicama lokalne i regionalne samouprave predaje komunikacijske i liderske vještine, te međuljudske odnose i timski rad. Sve to kroz transformacijski proces emocionalne vibracijske skale. Inspirira i motivira druge da pronađu svoju strast i budu ono tko jesu.