Christine Bulesic

Moguće je. I Točka.

Kristina Bulešić, iz milja nazvana žena Inspiracija i Ambasadorica Ljubavi.
Rođena 31.05.1977.u Puli. Motivacijska je govornica sa više od 15 godina iskustva u javnom djelovanju, pokretačica mnogobrojnih projekata u lokalnoj zajednici,najprije u civilnom sektoru, a onda kao članica Poglavarstva (2004-2008.) u javnom sektoru... zagovornica filantropije, Upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istarske županije (2006-2014.).


Autorica hrvatskog bestsellera “10 DANA...putovanje koje mijenja život", knjige koja je u dopunjenom i izmijenjenom izdanju bestseller i na američkom tržištu, u izdavaštvu Balboa Press/Hay House, a u online izdanju dostupna i za cijeli svijet!! Naziv: 10 DAYS..a Heart Opening Journey.


Life coach, voditeljica i urednica tv emisije NAJBOLJA VERZIJA SEBE-S.A.D.A (do ožujak 2017). Heal Your Life trenerica po filozofiji Louise L.Hay, osnivačica i predsjednica Udruge Inspiracije, Ho’oponopono practitioner.
Nositeljica licence Business Cafe Istra, ( do lipanj 2017.), aktivna članica Udruge Business Professional Women ( BPW), predsjednica HNS-a Pule, članica Predsjedništva HNS Istre, predsjednica Ženske Inicijative HNS-a Istarske županije i članica predsjedništva nacionalne Ženske inicijative HNS-a,
te sretna majka desetogodišnje djevojčice.


Osoba koja je za zdravstvene izazove, financijski krah i razvod preuzela 100%odgovornost i pretvorila ih u najveći blagoslov.
Danas živi svoje Snove!!!


Osoba koja uči od najboljih svjetskih učitelja i to znanje prenosi dalje!!
Osoba koja će vas motivirati da povjerujete u izjavu: sve, al baš sve je moguće!!!!


U kompanijama i jedinicama lokalne i regionalne samouprave predaje komunikacijske i liderske vještine, te međuljudske odnose i timski rad. Sve to kroz transformacijski proces emocionalne vibracijske skale.


Inspirira i motivira druge da pronađu svoju strast i budu ono tko jesu. Završila i svjetski poznatu edukaciju u San Diegu Money@You, koju su od poznatih završili: Anthony Robbins, Jack Canfield, Robert Kiyosaki, Mabel Katz i mnogi drugi.